ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.

Συγκεκριμένα...

* Καθημερινά: Συνεχίζεται να τελείτε ο Όρθρος το πρωΐ στις 7.00 π.μ. & ο Εσπερινός το απόγευμα στις 5.30 μ.μ.

Καθημερινά επίσης, το πρωΐ από τις 7.30 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. αλλά και το απόγευμα από τις 5.00 μ.μ. έως τις 7.00 μ.μ. είναι ανοιχτό το γραφείο της εκκλησίας μας, όπου θα βρείτε τον εφημέριο ιερέα της Ενορίας για ότι χρειαστείτε (όταν τελείτε Θεία Λειτουργία το γραφείο ανοίγει στις 10.00 π.μ. Μπορείτε εύκολα να ενημερωθείτε για το μηνιαίο πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών και δραστηριοτήτων της Ενορίας από το έντυπο που υπάρχει πάντα στις προθήκες του ναού μας, ή από την ιστοσελίδα μας και στα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει η Ενορία μας, ή κάνοντας κλικ εδώ για να δείτε το πρόγραμμα του Ιανουαρίου 2022)

* Δευτέρα 10/1/2022: Ξεκίνησε στο Αρχονταρίκι της κατακόμβης του Ιερού Ναού μας, ο Κύκλος των Νέων Γυναικών & Μητέρων, στις 4.30 μ.μ. από την κυκλάρχισσα κα Χαρούλα Τενεκεντζή, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα 17/1/2022 και την ίδια ώρα, έχουμε ως σχέδιο να τελεστεί από τον ιερέα υπεύθυνο των Κατηχητικών Κύκλων και η Ακολουθία της Κοπής της Βασιλόπιτας του Κύκλου, μαζί με το καθιερωμένο μάθημα...αλλά πιθανόν και να το αποφύγουμε και να κάνουμε για λίγον καιρό τα μαθήματα μας διαδικτυακά, λόγω φυσικά της "Όμικρον", που μας καταδυναστεύει. Όσο για το κόψιμο της Βασιλόπιτας μας...

* Τρίτη 11/1/2022: Ξεκινά στο Αρχονταρίκι της κατακόμβης του Ιερού Ναού μας, και ο Κύκλος Μελέτης Αγίας Γραφής των παλαιοτέρων κυριών μας, από ττην κυκλάρχισσα μας, την κα Ευθαρσία Αλατζίδου, στις 4.30 μ.μ. ενώ την ερχόμενη Τρίτη 18/1/2022 και την ίδια ώρα, έχουμε ως σχέδιο να τελεστεί από τον ιερέα υπεύθυνο των Κατηχητικών Κύκλων και η Ακολουθία της Κοπής της Βασιλόπιτας του Κύκλου, μαζί με το καθιερωμένο μάθημα...αλλά πιθανόν και να το αποφύγουμε και να κάνουμε για λίγον καιρό τα μαθήματα μας διαδικτυακά, αν και οι μεγαλύτερες κυρίες μας δεν είναι και τόσο εξοικειωμένες με το διαδίκτυο, λόγω φυσικά της "Όμικρον", που μας καταδυναστεύει. Όσο για το κόψιμο της Βασιλόπιτας μας...

Την Τρίτη 11/1/2022, αλλά και κάθε Τρίτη, αμέσως μετά τον Εσπερινό στις 5.30 μ.μ. ξεκινούν και οι Ιερές Παρακλήσεις μας προς τους Αγίους Θεοπάτορες, τον Ιωακείμ και την Άννα, για τα άτεκνα ζευγάρια μας.

* Πέμπτη 13/1/2022: Συνεχίζεται το Μυστήριο της Μετανοίας (Η Εξομολόγησις) κάθε Πέμπτη μετά τον Εσπερινό και πάντα κατόπιν προτέρας συνεννοήσεως με τον υπεύθυνο ιερέα (π. Χρυσόστομος Κοτσίδης τηλ: 2310655719 & 6984989869)

Την Πέμπτη 13/1/2022, αλλά και κάθε Πέμπτη πραγματοποιείτε επίσης από το πρωΐ στις 10.00 π.μ. και η εβδομαδιαία καθαριότητα της εκκλησιάς μας από τις εθελόντριες κυρίες (ελάτε και εσείς κυρίες μου, ενταχθείτε στην ομάδα "των αγαπώντων την ευπρέπειαν του οίκου Σου", την ομάδα της καθαριότητας και ευπρεπισμού του ναού μας, για να είναι η εκκλησιά μας πάντα καθαρή και όμορφη)

* Παρασκευή 14/1/2022: Συνεχίζεται η εβδομαδιαία καθαριότητα  του Ιερού Βήματος και ο ευπρεπισμός του, κάθε Παρασκευή πρωΐ, από τους ιερείς του ναού μας.

* Σάββατο 15/1/2022: Ξεκινούν στην κατακόμβη του Ιερού Ναού μας, και οι κατηχητικές συναντήσεις των κοριτσιών της "Ιθάκης" μας, από τις 10.00 π.μ. έως την 1.00 μ.μ.

* Κυριακή 16/1/2022: Ξεκινούν επίσης  στην κατακόμβη του Ιερού Ναού μας, και οι κατηχητικές συναντήσεις των αγοριών της "Ιθάκης" μας, αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία & μέχρι το μεσημέρι.

Γίνεται όλοι σας, μέτοχοι & συμμέτοχοι στην καθημερινότητα της δραστήριας Ενορίας μας. Σας περιμένουμε...

Προμηθευτείτε από την Έκθεση του Ιερού Ναού μας, εγκαίρως και πριν εξαντληθούν, 
το ημερολόγιο τοίχου του 2022, της Ενορίας μας, αφιερωμένο φέτος στους προγόνους...την "Γιαγιά" και τον "Παππού", αλλά και την Παναγία μητέρα του Χριστού μας, αλλά και το ημερολόγιο τσέπης του 2022, της Ιεράς Μητροπόλεως μας, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, αφιερωμένο φέτος στα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή.

TAG