ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 2021 ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΠΑΤΟΡΩΝ...

...και θα ήταν ακόμα πιο όμορφες, αν δεν μας επισκέπτονταν η Αστυνομία της περιοχής μας, κατόπιν καταγγελίας του γνωστού και καλού μας γείτονα!!!

Όμως εμείς, ούτως ή άλλως, θα τελειώναμε κανονικά και όχι εσπευσμένα όπως έγινε!!! και μάλιστα με ευλάβεια και ειρήνη και γαλήνη, την ομορφότερη Λειτουργία του χρόνου, αυτήν του Μεγάλου Σαββάτου το βράδυ, την οποία ξεκινήσαμε στις 8.00 μ.μ. σύμφωνα με τα συμφωνηθέντα και γύρω στις 11.00 μ.μ...ίσως με μια μικρή χρονική παρέκκλιση, θα τελειώναμε, χωρίς όμως τις περιττές ασχήμιες που αναγκαστήκαμε να ζήσουμε από την καλή μας Διοικητή του Τμήματος Παύλου Μελά, που θέλησε αρχικά να εξαντλήσει όλη της την αυστηρότητα σε όλους τους πιστούς και τον υπεύθυνο ιερέα, αλλά και τους επίδοξους "κακοποιούς" της γειτονιάς της, μα τελικά επικράτησε η λογική και η σύνεση και έτσι μας την χάρισε (...σας ευχαριστούμε αγαπητή κυρία Διοικητή, σας ευχόμαστε από καρδιάς, καλοστέριωτη και πάντα φωτισμένη και ευλογημένη στην νέα σας θέση)  

Έτσι η Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία μας, με "συνοπτικές διαδικασίες" έλαβε τέλος, αφού πρώτα όμως...Δόξα τω Θεώ" !!!, κοινώνησε όλος ο κόσμος που παραβρέθηκε στην Ακολουθία, των Αγίων και Αχράντων Μυστηρίων, και κατόπιν με το "Χριστός Ανέστη" αποχώρησε βιαστικά ο καθείς για το σπιτικό του, τρομαγμένος...ίσως και τρομοκρατημένος, όχι από τον κορωνοϊό και τα επικείμενα νοσήματα που αφήνει πίσω του, αλλά με την "επικείμενη" κακία των συνανθρώπων τους και την επίσης "επικείμενη" αυστηρότητα των οργάνων της τάξης και της ασφαλείας. Όλα αυτά κουσούρια της πανδημίας της κακίας, αλλά και της πανδημίας της σκληρότητας και της αναλγησίας και την έλλειψη ανθρωπιάς. 

Δεν βεβαιώθηκαν παραβάσεις και ευχαριστούμε για την κατανόηση...ένεκα της ημέρας!!! δεν έμεινε ατελείωτη και η Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία μας, και όλα πήγαν κατ' ευχήν!!! Μόνο μια στεναχώρια έμεινε και μια πικρία, που το Ανέσπερο Φώς της Αναστάσεως, δεν κατάφερε φέτος να αγγίξει όλες τις καρδιές των ανθρώπων, και ειδικά κάποιων συνανθρώπων μας...και ας βρίσκεται αυτό τόσο κοντά τους και ας κατοικεί ακριβώς απέναντι τους.

Εμείς σας στέλνουμε όλους από καρδιάς, το αναστάσιμο μήνυμα, το "Χριστός Ανέστη" 

το αναπαραγάγουμε διαρκώς από το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ, όπου βρεθούμε και όπου σταθούμε και αναμένουμε από όλους εσάς την επιβεβαίωση του, το "Αληθώς Ανέστη" !!!  















































































...οι φωτογραφίες μας είναι μπερδεμένες και χωρίς χρονική συνέχεια, αλλά είναι όμορφες και ελπιδοφόρες...δεν νομίζετε!!!
"Χριστός Ανέστη εκ νεκρών,
 θανάτω θάνατον πατήσας..."

TAG