ΕΙΔΗΣΙΣ: ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ (ΟΡΘΡΟΣ, ΘΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ, ΕΣΠΕΡΙΝΟΙ, ΠΑΡΑΚΚΛΗΣΕΙΣ κ.τ.λ)...

...με μέτρα και ασφάλεια!!!

Επιστρέφουμε...και μέχρι νεωτέρας, στο παλαιό ωράριο των Ακολουθιών στον ολοκαίνουργιο Ιερό Ναό μας (1.000 περίπου τ.μ.) τηρουμένων φυσικά όλων των μέτρων υγιεινής και προστασίας (αντισηπτικά και μάσκες) και των αποστάσεων μεταξύ μας (2 μέτρα ο ένας από τον άλλον & ανά 25 τ.μ. ένα άτομο)

Έτσι ισχύει το πρόγραμμα του μηνός Ιανουαρίου 2021

(κάντε κλικ για να δείτε το Πρόγραμμα του Ιανουαρίου 2021 ...) 

που τελειώνει σε λίγες ημέρες, με τελευταίες Θείες Λειτουργίες, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, εορτή των προστατών της Παιδείας και των Γραμμάτων, των Τριών Ιεραρχών (θα τελεστεί ό Όρθρος και η Θεία Λειτουργία το πρωΐ από τις 7.30 π.μ. έως τις 9.30 π.μ. ενώ θα γίνει και Αρτοκλασία για τους μαθητές και τους δασκάλους μας του 3ου Δημοτικού Σχολείου των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας, που δυστυχώς φέτος δεν θα είναι μαζί μας στον καθιερωμένο εκκλησιασμό τους, λόγω του κορωνοϊού), και την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021 (θα τελεστεί ο Όρθρος και η αναστάσιμη Θεία Λειτουργία μαζί με τον Αγιασμό του Φεβρουαρίου, από τις 7.00 π.μ. έως τις 10.00 π.μ.)  ενώ έχει εκδοθεί ήδη και το πρόγραμμα του μηνός Φεβρουαρίου 2021

(κάντε κλικ για να δείτε όλες τις λεπτομέρειες του νέου Προγράμματος του Φεβρουαρίου 2021...)

Καθημερινά ο Ιερός Ναός μας, θα σας περιμένει ανοιχτός, το πρωΐ από τις 7.30 π.μ. μέχρι την 1.00 το μεσημέρι, και το απόγευμα, από τις 5.30 μ.μ. έως τις 7.30 μ.μ. είτε για να προσκυνήσετε και να ανάψετε το κεράκι σας, είτε για να πάρετε Αντίδωρο και Αγιασμό, αλλά και να δείτε τον εφημέριο ιερέα.

...μας λείψατε!!!
Ελάτε, σας περιμένουμε...
TAG