"ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ" ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ 2021...

 ...χωρίς σύγχυση και ταραχή, αλλά με ειρήνη, ομόνοια και γαλήνη!!!

Αγαπητοί ενορίτες και προσκυνητές του Ναού μας, μετά από όλα όσα έχουν συμβεί τελευταία, τις αλλαγές, τις ανατροπές και την αναστάτωση που έχει προκληθεί από τις αποφάσεις της Πολιτείας, σχετικά με τον προγραμματισμό των Ακολουθιών του "Δωδεκαημέρου", που είχαμε κάνει όλοι μας, θα ισχύσουν τα εξής, κατόπιν της αποφάσεως της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, αλλά και του εγκυκλίου σημειώματος της Ιεράς Μητροπόλεως μας, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως. 

Για την εορτή των Θεοφανείων σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως μας, θα τελεσθεί μια Θεία Λειτουργία και η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού, από τις 6.00 π.μ. έως τις 7.30 π.μ, με τα μέτρα που ίσχυαν μέχρι τώρα. 

Αυτό θα γίνει και στον Ιερό Ναό μας, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας. Η καμπάνα θα χτυπήσει χαρμόσυνα στις 6.00 π.μ. καλώντας τους πιστούς, μέχρι 50 τον αριθμό, σύμφωνα με παλαιότερη εγκύκλιο της Ιεράς Μητροπόλεως μας και ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα του Ιερού Ναού μας (συνολικά 1000 τ.μ. περίπου) για την Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων, ενώ στο τέλος της θα τελεσθεί και ο Μεγάλος Αγιασμός.

Η Θεία Κοινωνία θα μπορεί να μεταδίδεται στους πιστούς που το επιθυμούν, μέχρι τις 9.00 π.μ. 

Ο Μεγάλος Αγιασμός θα βρίσκεται στον Νάρθηκα του "ολοκαίνουργιου" Ιερού Ναού μας από τις 7.30 π.μ, όπου και θα μπορείτε να τον προμηθευτείτε μέχρι το μεσημέρι, με ηρεμία, τάξη και ασφάλεια, τηρώντας όλα τα μέτρα που γνωρίζουμε πια πολύ καλά στην εκκλησιά της Ενορίας μας, για την αποφυγή του συγχρωτισμού και  συνωστισμού, ενώ θα μπορείτε να πάρετε και αντίδωρο, να προσκυνήσετε και να ανάψετε το κεράκι σας.

Καλοφώτιστοι...

...ευλογημένη χρονιά σε όλους!!!


TAG