ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17/2/2024, ΑΠΟ ΤΙΣ 8.00 Μ.Μ. ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ "ΣΤΑΥΡΟΣ".

Να μην λείψει κανείς!!! 

Καλεσμένος της γιορτής μας θα είναι ο κος Τριαντάφυλλος Πουρσανίδης και όλη η παρέα του, για να μας τραγουδήσει μαζί με τον Βαγγέλη τον Ιντζεβίδη και να χορέψουμε ποντιακά υπό τον ήχο του κεμεντζέ, από τον Άλκη Μαυροκεφαλίδη, αλλά να χορέψουμε και θρακιώτικα και μακεδονίτικα και βλάχικα και μικρασιάτικα, με τον Θανάση Καρατζά να είναι στα πλήκτρα και τον Ανέστη Σαχινίδη στα κρουστά, μα και με πολλούς ακόμα καλλιτέχνες. 
Πουρσανίδης Τριαντάφυλλος
Αγαπητοί ενορίτες, προσκυνητές της καινούργιας εκκλησιάς μας, κάτοικοι...και συγκάτοικοι της όμορφης πόλης μας, της Νέας Ευκαρπίας, αλλά και φίλοι... διαδικτυακοί και διαζώσης, αναγνώστες των ιστοσελίδων και των άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει η Ενορία μας, γνωστοί, συγγενείς, άνδρες και γυναίκες, γονείς και παιδιά, γιαγιάδες και παππούδες, μικροί και μεγάλοι, όλοι μας πρέπει να "αγκαλιάσουμε" και αυτήν την εκδήλωση, αυτήν την όμορφη δραστηριότητα του Ιερού Ναό μας, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας, συμμετέχοντας στην χαρά της όμορφης αυτής γιορτής. 
Ιντζεβίδης Βαγγέλης
Μια μουσικοχορευτική βραδιά, που ετοιμάζουμε φέτος για πρώτη φορά, της συνεστίασης του γλεντιού, του χορού και της διασκέδασης μας, μιας γιορτής που μας δίνει για ακόμα μια φορά την ευκαιρία να γίνουμε Ενορία, να γίνουμε Εκκλησία και σε μια κοινή Τράπεζα να αφήσουμε... έστω και για λίγο!!! τις μικροδιαφορές, τις στενοχώριες και τα προβλήματα μας και να δείξουμε την αγάπη, την έγνοια και την σύμπνοια μεταξύ μας, 
Άλκης Μαυροκεφαλίδης
βοηθώντας παράλληλα και στον αγώνα που κάνει ο ιερέας μας με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του, τις κυρίες του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου και τα παιδιά της Ενοριακής Νεανικής Εστίας, για την συνέχιση των έργων της αποπεράτωσης του ολοκαίνουργιου Ιερού Ναού μας, αλλά και του καθημερινού συσσιτίου και της τράπεζας τροφίμων, μα και των δραστηριοτήτων των παιδιών της "Ιθάκης" μας, των Κατηχητικών Σχολείων των παιδιών της γειτονιάς των Ανθοκήπων.
Ας γίνουμε λοιπόν όλοι μας μια παρέα και μια οικογένεια, με την συμμετοχή στην μουσικοχορευτική αυτή βραδιά της Ενορίας μας. Ας γίνουμε "μέτοχοι" στην χαρά της γιορτής...και γιατί όχι !!! "συμμέτοχοι" στον αγώνα που κάνει η εκκλησιά μας χρόνια τώρα!!!
Σας περιμένουμε όλους
στην χαρά της γιορτής μας !!!

TAG