ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΗΣ & ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΤΑΠΙΟΥ...

...το βράδυ της Τρίτης 7/12, από τις 8.30 μ.μ. προς Τετάρτη 8/12 λίγο μετά τα μεσάνυχτα...

Απόδειπνο και Χαιρετισμοί της Θεοτόκου, Εσπερινός με Λιτή, Εισόδευση των Αγίων Λειψάνων του Ιωακείμ και της Άννης και Αρτοκλασία, Όρθρος με Αγιασμό στον Πρόναο και στους Αίνους η χρίσης όλων των αγρυπνούντων και... "επαγρυπνούντων" στην βραδινή αυτή και κατανυκτική Ακολουθία της Αγρυπνίας μας με το ευλογημένο λαδάκι της κανδήλας του Αγίου Παταπίου, Δοξολογία και Θεία Λειτουργία με την Θεία Μετάληψη και τέλος το διάβασμα του κολλύβου του εορτάζοντος Αγίου Παταπίου.

Στο προσκυνητάρι της Τριετούς Παναγίας, όπου θησαυρίζονται και τα Ιερά Λείψανα των Αγίων μας, γύρω στην 1.00 μετά τα μεσάνυχτα, διαβάστηκε και η Ευχή της Αγίας Άννας..."δια την λύσιν εκ των δεσμών της ατεκνίας και της στειρότητος" στα ζευγάρια μας που μας το ζήτησαν. 

Καλή Πανήγυρη με τον Πανηγυρικό Εσπερινό και την Ιερά Παράκληση της Αγίας Άννης, την Τετάρτη το απόγευμα από τις 5.00 μ.μ. & αύριο...πρώτα ο Θεός, ανήμερα της Συλλήψεως της Αγίας Άννας, Πέμπτη 9/12/2021 από τις 7.30 π.μ. θα τελεσθεί με κάθε μεγαλοπρέπεια ο Όρθρος της εορτής και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με τις Αρτοκλασίες από τις Άννες μας, που..."στις 9 του Δεκέμβρη, έχουν την γιορτή τους".

Χρόνια Πολλά!!!


...και εις αύριον τα σπουδαία!!!

Καλό ξημέρωμα !!!

TAG