ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ 21/12, ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 22/12 ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ, "ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ"...

Την Τρίτη 22α Δεκεμβρίου 2020 στις 5.30 μ.μ. θα τελεστεί στον Ιερό Ναό μας, το Μυστήριο του Ευχελαίου των Χριστουγέννων
Φέτος λόγω των μέτρων ασφαλείας κατά του κορωνοϊού και της πανδημίας, θα πραγματοποιηθεί, δυστυχώς, «κεκλεισμένων των θυρών».
Την επομένη, Τετάρτη 23/12/2020, το πρωΐ μετά τον Όρθρο, μπορείτε κατά τον περίπατο σας να παραλάβετε από τον Πρόναο της εκκλησιάς μας, το ευλογημένο έλαιο, για να χρίσετε τους οικείους σας, "...εις ίασιν ψυχής τε και σώματος".
Μπορείτε να στείλετε τα ονόματα της οικογενείας σας,  μόνο ζώντων, στο email & στα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ενορίας μας, ή μπορείτε, για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο, να συμπληρώσετε στο ειδικό έντυπο τα ονόματα των οικείων σας κατά τον περίπατο σας στον ναό μας, τα οποία και θα μνημονεύσουν οι ιερείς μας κατά το Ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου των Χριστουγέννων, αύριο το απόγευμα.  
Επίσης περιμένουμε τρόφιμα ή χρήματα...μα πάνω από όλα την αγάπη σας, για να συμπληρώσουμε τα δέματα των Χριστουγέννων, τα οποία και θα μοιραστούν από το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο μας, «…με ανοιχτές αγκάλες», για τους αναγκεμένους συμπατριώτες μας, την Τετάρτη 23η Δεκεμβρίου 2020, από το πρωΐ.

Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα σ' όλους!!! 

TAG