Ο ΜΗΝΑΣ ΙΟΥΛΙΟΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΟΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΜΑΣ....ΔΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΜΑΣ & ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!!!.

 ...& μια ευλογημένη έκπληξη στο τέλος του αφιερωματικού αυτού άρθρου μας !!!

Δείτε αρχικά όλο το πρόγραμμα 

του μήνα Ιούλιου 2024...

 ...κατόπιν δείτε συγκεκριμένα το εορταστικό πρόγραμμα της Μικράς Πανηγύρεως μας για την Κοίμηση της Αγίας Άννας & της Πανηγυρικής Αγρυπνίας μας & αν μπορείτε συμμετέχετε ενεργά σ' αυτά...  


...και εδώ δείτε το πρόγραμμα της εκδρομής-προσκυνήματος στην Σκήτη της Αγίας Άννας, το Σάββατο πριν την Μικράν Πανήγυριν της Ενορίας μας.
 Ελάτε και εσείς με το καραβάκι μας...

 Ο Ιούλιος ο μήνας της Αγίας Άννας μας !!!
Τριήμερες πανηγυρικές, λειτουργικές, λατρευτικές και κοινωνικές εκδηλώσεις ετοιμάζουμε και φέτος προς τιμήν της Αγίας Άννας μας, που η Εκκλησία μας εορτάζει την Αγία Κοίμηση της. 
Δείτε τις λεπτομέρειες...
* Αρχικά ξεκινά η καλοκαιρινή Μικρά αυτή Πανήγυρις της Ενορίας μας για την εορτή της Κοιμήσεως της Αγίας Άννας μας, διοργανώνοντας (...όπως πάντα, αλλά φέτος πριν από την Πανήγυρη μας !!!) και με αφετηρία το μεγάλο προαύλιο της ολοκαίνουργιας εκκλησιάς μας, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας,
 έχοντας βάλει δυο λεωφορεία, για όλους όσους αγαπούν την Αγία Άννα μας, τους πανηγυριστές, προσκυνητές και φίλους μας, και για φέτος... πρώτα και πάντα ο Θεός!!! 
τον  "Περίπλου του Αγίου Όρους"μια σαββατιάτικη, ημερήσια εκδρομή-προσκύνημα στις 20 Ιουλίου 2024...του Προφήτη Ηλία!!! στην Ιερά Σκήτη της στο Άγιον Όρος με το καραβάκι μας, από Ουρανούπολη, όπου σ' αυτό θα τελέσουμε και Αγιασμό με την παρουσία και συμμετοχή των πατέρων της Σκήτης που θα μας φέρουν στο πλοίο μας το θαυματουργό, μεγάλο θησαύρισμα της Μονής, 
"Το Αριστερό Πόδι της Αγίας Άννας" 
για να προσκυνήσουμε και να πάρουμε ευλογία πριν ξεκινήσουμε την Πανήγυρη μας λίγες ημέρες αργότερα.
* Ξεκινάμε κατόπιν με την 1η ημέρα της Μικράς μας Πανήγυρης...μάλλον βράδυ !!! από τις 8.30 μ.μ. έως τις 12.30 π.μ. με την καθιερωμένη Πανηγυρική Αγρυπνία μας, την Τρίτη 23 προς Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 (...οπότε και θα τιμήσουμε φέτος μαζί με την Αγία Άννας μας και την Αγία Χριστίνα που εορτάζει) 
* Ακολουθούν καθημερινά λατρευτικές εκδηλώσεις με Εσπερινούς, Προεόρτιους, Πανηγυρικούς και Μεθέορτους. 
* Επίσης με Λιτή την παραμονή της εορτής, και καθημερινά με πολλές Αρτοκλασίες από τις εορτάζουσες Άννες μας.
* Με την προσκύνηση σε καθημερινή βάση, των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιωακείμ και της Αγίας Άννας μας, που θησαυρίζονται σε ειδικό χώρο, στο Προσκυνητάρι της Τριετούς Θεοτόκου, μέσα στον Ιερό Ναό μας.
Με τις Ιερές Παρακλήσεις μας, και στην Αγία Άννα μας και στους Αγίους Θεοπατόρες ξεχωριστά, σύμφωνα με το πρόγραμμα παραπάνω...δείτε το !!!
* Με την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μας και το Κόλλυβο της Αγίας μας το πρωΐ & το Κτιτορικό Μνημόσυνο το απόγευμα, ανήμερα της εορτής.
* Με την ιδιαιτέρα ευχή της Αγίας Άννας καθημερινά για τα ζευγάρια μας που δυσκολεύονται να τεκνοποιήσουν από τους ιερείς μας..."δια την λύσιν εκ των δεσμών της ατεκνίας" 
* ...Και με πολλές ακόμα Ακολουθίες κατά την διάρκεια του Νυχθημέρου. Δείτε τα προγράμματα που έχουμε εκδώσει προς διευκόλυνση των πανηγυριστών μας... 

Ελάτε λοιπόν στον ολοκαίνουργιο Ιερό Ναό μας και στο προσκύνημα μας στην Σκήτη της Αγίας Άννας, και συμμετέχετε ενεργά στις πανηγυρικές εκδηλώσεις που ετοιμάσαμε προς τιμήν της Αγίας Άννας μας για την εορτή της Κοιμήσεως της στην Μικρή Πανήγυρη μας μέσα στο κατακαλόκαιρο!!! 
Θα ακολουθήσουν αργότερα, και μέσα στον Σεπτέμβριο οι πανηγυρισμοί της Ενορίας μας, πρώτα στο Μεγάλο Πανηγύρι μας για την εορτή της Συνάξεως των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, στις 7, 8 & 9 Σεπτεμβρίου 2024, ενώ λίγο αργότερα, στις 23 Σεπτεμβρίου 2024 θα έχουμε την μεγάλη ευλογία να υποδεχθούμε "Το Δεξί Πόδι της Αγίας Άννας" εδώ στην Ενορία μας, από την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου, ένα από τα μεγαλύτερα θησαυρίσματα του Αγίου Όρους, το οποίο και θα παραμείνει στον Ιερό Ναό μας για προσκύνηση, μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2024.
Καλή Πανήγυρη & Καλό προσκύνημα...
& Καλή Υποδοχή της Αγίας Άννας μας στην Ενορία...
...σας περιμένουμε όλους !!!
TAG