ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 8.30 μ.μ. ΕΩΣ ΤΙΣ 12.30 π.μ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΟΡΤΖΟΥΣΕΣ ΑΓΙΕΣ, ΜΑΡΙΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ & ΜΑΡΚΕΛΛΑ & ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΜΑΣ...ΕΛΑΤΕ!!!

Ξ
εκινά από σήμερα η πενθήμερη Μικρά καλοκαιρινή Πανήγυρις της Ενορίας μας με την Αγρυπνία μας, σήμερα Παρασκευή 21 προς Σάββατο 22 Ιουλίου 2023 για την εορτή των Αγίων Μαρίας Μαγδαληνής και Μαρκέλλας από τις 8.30 μ.μ. έως τις 12.30 π.μ. λίγο μετά τα μεσάνυχτα και σας περιμένουμε στην βραδινή αυτή προσευχή μας μέσα στον κυρίως Ιερό Ναό μας, ο οποίος κλιματίζεται!!!

Τις επόμενες ημέρες, συνεχίζεται η Μικρά αυτή Πανήγυρις μας για την εορτή της Κοιμήσεως της Αγίας Άννας (25/7) Δείτε παραπάνω το πρόγραμμα της Πανηγύρεως...

Αποκορύφωμα της γιορτής και της Πανήγυρης μας, θα είναι το ιερό προσκύνημα μας..."αυτοπροσώπως", για να δούμε την Αγία Άννα μας από κοντά στην Ιερά Σκήτη της στο Άγιον Όρος, το Σάββατο 29 Ιουλίου 2023, όπου σ' αυτό θα ξεκινήσουμε από το προαύλιο του ναού μας με δυο λεωφορεία στις 6.30 το πρωΐ και προορισμό την Ουρανούπολη από όπου στις 9.00 π.μ. θα πάρουμε το καραβάκι μας για τον "Περίπλου του Αγίου Όρους" και μέχρι την Σκήτη της Αγίας Άννας, όπου εκεί και θα μας φέρουν στο πλοίο μας οι πατέρες από το Κυριακό της Μονής το μέγα θησαύρισμα της Σκήτης και όλου του Αγίου Όρους, "Το Αριστερό Πόδι της Αγίας Άννας" και θα τελέσουμε εν πλώ τον καθιερωμένο Αγιασμό, ευλογία σε άνδρες γυναίκες και παιδιά που θα είναι μαζί μας, αλλά ιδιαίτερα για τα άτεκνα ζευγάρια μας, που θα μας ακολουθήσουν στο προσκύνημα μας αυτό, επιζητώντας το θαύμα!!!

Κλείστε σύντομα τις θέσεις σας, γιατί είναι πια περιορισμένες αυτές που απέμειναν στα λεωφορεία μας, ενώ λιγοστεύουν και αυτές που υπάρχουν στο πλοίο μας...μπορείτε να κλείνεται θέσεις και μόνο για το καραβάκι μας ερχόμενοι μόνοι σας οδικώς στην Ουρανούπολη...  

Καλή Αγρυπνία...

...Καλή Μικρή Πανήγυρη στους πανηγυριστές μας...

...& Καλό προσκύνημα στην εκδρομή μας, στους προσκυνητές στην Σκήτη της Αγίας Άννας μας στο Άγιον Όρος!!!

TAG