ΜΙΚΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29/7/2023...Αναχώρηση λεωφορείων στις 6.30 το πρωΐ & το καραβάκι στις 8.45 π.μ.!!!

  Δείτε ...

    "Ο περίπλους του Αγίου Όρους" 
& η επίσκεψη μας στην Σκήτη της !!!
Αυτό το όμορφο και ευλογημένο προσκύνημα-εκδρομή της Ενορίας μας, γίνεται κάθε χρόνο επί τη ευκαιρία της Μικρής καλοκαιρινής Πανήγυρης μας για την εορτή της Κοιμήσεως της Αγίας Άννας (25/7), ενώ για φέτος θα γίνει το Σάββατο 29 Ιουλίου 2023 με την συμμετοχή ανδρών  και γυναικών, αλλά και παιδιών, και ειδικά των άτεκνων ζευγαριών μας, δια θαλάσσης με καραβάκι...πρώτα και πάντα ο Θεός!!!
Η αναχώρηση θα είναι στις 6.30 το πρωΐ (...και όχι στις 7.00 π.μ.) με 2 λεωφορεία από την μεγάλη αυλή της εκκλησιάς μας, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, στους Ανθόκηπους της Νέας Ευκαρπίας, και με 1ο προορισμό μας, την Ουρανούπολη της Χαλκιδικής. 
Κατόπιν, αμέσως παίρνουμε το καραβάκι  μας που θα αναχωρήσει στις 8.45 π.μ. (...& όχι στις 11.00 π.μ. όπως τις προηγούμενες χρονιές) από το λιμάνι της Ουρανούπολης, για μια 5ωρη περιήγηση από θαλάσσης στα μοναστήρια της Δυτικής πλευρά της Χερσονήσου του Άθω. 
Το καραβάκι μας θα αγκυροβολήσει ανοιχτά της Ιεράς Σκήτης της Αγίας Άννας, όπου θα επιβιβαστούν οι πατέρες της Μονής, και με την ευλογία του Δικαίου της, θα τελέσουμε τον καθιερωμένο Αγιασμό μας, αλλά και θα προσκυνήσουμε το μεγάλο θησαύρισμα της Σκήτης και όλου του Αγίου Όρους "Το Αριστερό Πόδι της Αγίας Άννας". 
Η επιστροφή μας στην Ουρανούπολη θα είναι γύρω στις 2.00 μ.μ. μετά το πρόγραμμα έχει, φαΐ, μπάνιο στην θάλασσα και ελεύθερος χρόνος για όλους, μέχρι τις 5.30 μ.μ. και αναχώρηση από το κέντρο της Ουρανούπολης, στον Πύργο κοντά στο λιμάνι, και επιστροφή στην Θεσσαλονίκη, με στάση στον Σταυρό για καφέ, βόλτα & ξεμούδιασμα. 
Αναμενόμενη ώρα επιστροφής και πάλι στον Ιερό Ναό μας, 8.30 μ.μ. με 9.00 μ.μ.
Καλό προσκύνημα !!!
*...ειδικά όσοι θα έρθετε μόνο στον "Περίπλου του Αγίου Όρους" μαζί μας με το καραβάκι κατευθείαν από την Ουρανούπολη, προσέξτε γιατί η ώρα αναχώρησης του πλοίου μας άλλαξε και θα είναι φέτος στις 8.45 το πρωΐ !!! (όχι 11.00 π.μ.)
 Μην αργήσετε!!!
TAG