ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΠΑΤΟΡΩΝ ΙΩΑΚΕΙΜ & ΑΝΝΗΣ, ΑΝΘΟΚΗΠΩΝ ΝΕΑΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ (6, 7, 8 & 9 /9/2021)

...υπό βροχήν, 

αλλά με ενθουσιασμό και αγάπη!!!

Με ευλάβεια και μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπο των Αγίων Θεοπατόρων, του Ιωακείμ και της Άννας, της "γιαγιάς" και του "παππού" της Ορθοδοξίας, τελέσαμε το τετραήμερο 6, 7, 8 & 9 Σεπτεμβρίου 2021, την Μεγάλη Πανήγυρη της Ενορίας μας, με Αγρυπνία, Αγιασμό, Προεόρτιους, Πανηγυρικούς & Μεθέορτους Εσπερινούς, με Αρτοκλασίες, με πολλές Θείες Λειτουργίες, το Κτιτορικό Μνημόσυνο μας, την Ευλόγηση του κολλύβου των Αγίων μας, τις Ιερές Παρακλήσεις για τα ζευγάρια μας που δυσκολεύονται να τεκνοποιήσουν και τόσες ακόμα Ακολουθίες, αλλά και την προσκύνηση των Ιερών Λειψάνων του Ιωακείμ και της Άννας που θησαυρίζονται από έτη πολλά στον ολοκαίνουργιο ναό μας. 

Με την παρουσία τους τίμησαν την μεγάλη αυτή εορτή της Ενορίας μας, την Σύναξη των Αγίων Θεοπατόρων, πολλοί εκλεκτοί φίλοι ιερείς, ο Άγιος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως μας, ομιλητές, επίσημοι προσκεκλημένοι, πολιτικοί, ο Βουλευτής μας, κ. Στράτος Σιμόπουλος, ο Δήμαρχος Παύλου Μελά, κ. Δημήτριος Δεμουρτζίδης με σύσσωμο το Δημοτικό του Συμβούλιο, αλλά και εκπρόσωποι του Στρατού μας, των Σχολείων μας, μα και όλοι σχεδόν  οι τοπικοί Σύλλογοι της Νέας Ευκαρπίας.

Υπό βροχήν δυστυχώς ετελέσθησαν όλες οι τετραήμερες Ακολουθίες της Πανηγύρεως μας, όμως αυτό δεν πτόησε τους πιστούς, επισκέπτες και πανηγυριστές μας, να έρθουν και να εορτάσουν τους Αγίους προστάτες μας, τον Άγιο Θεοπροπάτορα Ιωακείμ και την Άγία Θεοπρομήτορα Άννα, εδώ στον ολοκαίνουργιο ναό που τους χτίσαμε, και να ζήσουν μαζί μας το θαύμα της τεκνογονίας με την "λύσιν εκ των δεσμών της ατεκνίας", κλίνοντας ευλαβικά το γόνυ μπροστά στα Ιερά Λείψανα και την Εφέστιο Εικόνα των Αγίων και Δικαίων Θεοπατόρων.

Ας ευχηθούμε του χρόνου...πρώτα και πάντα ο Θεός, όλα να είναι καλύτερα... και ο κορωνοϊός απλά μια κακή ανάμνηση και μόνο!!! για να μπορέσουμε να εορτάσουμε υπό καλύτερες συνθήκες τους Αγίους μας, με πολλές λατρευτικές αλλά και περισσότερες λαογραφικές εκδηλώσεις, όπως άλλωστε συνηθίζεται εδώ στην γειτονιά των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας και στον νεότευκτο Ιερό Ναό των Αγίων Θεοπατόρων.

Χρόνια Πολλά!!!

Η Αγρυπνία μας

(Δευτέρα 6 προς 7/9/2021)









Ο Πανηγυρικός Εσπερινός μας

(Τετάρτη 8/9/2021)




























Η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μας.
(Πέμπτη πρωΐ 9/9/2021)




























Ο Μεθέορτος Εσπερινός
το Κτιτορικό Μνημόσυνο &
η Ι. Παράκλησις των Αγ. Θεοπατόρων
(Πέμπτη βράδυ 9/9/2021)














Και του χρόνου!!!

TAG