ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ ΜΑΣ Νο 2, ΣΤΟ ΑΓΙΑΣΜΑ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10-04-2021...Με Όσες Περισσότερες Προφυλάξεις Μπορούσαμε!!!

...Νο 3 μετά το Πάσχα...
& πρώτα ο Θεός!!!

Το Σάββατο 10 Απριλίου 2021, το πρωί, ξεκινήσαμε με τα ποδήλατα μας, αγόρια και κορίτσια αυτήν την φορά, για μια ακόμα ποδηλατάδα, την Νο 2 (η Νο 1 έγινε στις 13 Μαρτίου 2021 μόνο με τα αγόρια μας...και με μεγάλη επιτυχία!!!) με αφετηρία μας την καινούργια εκκλησιά μας, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας, και τελικό προορισμό μας και πάλι το Αγίασμα του Τιμίου Προδρόμου. 

Εφοδιασμένοι με νερά και κεράσματα...αλλά και τις ευλογίες από τον ιερέα μας, με συνοδούς υπευθύνους τους κατηχητές και τις κατηχήτριες μας, με μάσκες και αντισηπτικά από τους γονείς μας, αλλά και με πολύ...αλλά πολύ λέμε, κέφι!!! η "Ιθάκη" μας, η Ενοριακή Νεανική Εστία μας,    πραγματοποίησε άλλη μια εκδρομούλα, άλλον έναν όμορφο και ασφαλή περίπατο με τα ποδήλατα μας, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, όσο μπορούσαμε τις αποστάσεις μεταξύ μας και με εφόδιο το καλύτερο χαμόγελο μας...έστω και κάτω από τις μάσκες που φορούσαμε!!!

Και αν δεν μας πιστεύεται,
για του λόγου το αληθές, δείτε μας!!!
Καλή Ανάσταση
σ' όλα τα παιδιά των Ανθοκήπων!!!

TAG