ΕΙΔΗΣΙΣ: ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

...πολύ κοντά στην Ανάσταση.

         Την Παρασκευή 30 Μαρτίου ψάλαμε, στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης τον Ακάθιστο Ύμνο, σημάδι πως κοντά μας είναι το Θείο Πάθος και η Ανάσταση.

          Η Εκκλησία μας,ασφυκτικά γεμάτη,μα πάντα όμορφη και ζεστή υποδέχθηκε τους πιστούς που ήρθαν να πούνε μαζί με τους ψάλτες και τον ιερέα μας τα τελευταία "χαίρε" στην Παναγιά μας.



          Γέμισε και ο παιδικός σταθμός μας με τα μικρά παιδιά της Ενορίας μας, που την ώρα της Ακολουθίας του Ακαθίστου, οι γονείς τα άφησαν στις κυρίες της διακονίας, να τα προσέχουν, για να μπορούμε όλοι αναπόσπαστα να παρακολουθούμε και να ψάλλομαι τους "Χαιρετισμούς"στην Παναγιά μας και τα παιδιά να μην ταλαιπωρούνται, μα να παίζουν στον όμορφο χώρο που τους ετοιμάσαμε και παράλληλα να ακούν και να βλέπουν την Ακολουθία από την τηλεόραση που έχουμε τοποθετήσει στον χώρο.


        Παιδιά, γονείς, οι ψάλτες μας,ο ιερέας που όλο μάλωνε τα παιδιά που ήταν ανήσυχα και όλος ο κόσμος ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.

         Ησυχία,τάξη και κατάνυξη στο εσωτερικό του ναού μας, παιχνίδι και ξενοιασιά στον παιδικό σταθμό μας, πάντα όμως κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των κυριών μας που ανέλαβαν αυτήν την διακονία,την κα. Ιουλιανή Παπαδοπούλου και την κα.Χαρά Αντονιάν.

        Οι προσευχές στην Παναγιά μας δεν σταματούν ποτέ,αλλά το "Χαίρε νύμφη ανύμφευτε" θα αργήσουμε πολύ να το ξανακούσουμε.      Και του χρόνου λοιπόν και...

Καλή Ανάσταση !!!
TAG