ΑΓΡΥΠΝΙΑ & ΠΑΡΑΚΛΗΣΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ & ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1/6 Η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ & Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ !!! ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΣ...


Τριήμερο από την Ενορία μας,

   αφιερωμένο όλο για τους μαθητές της !!! 

Χθές, Δευτέρα  27 Μαΐου  2024, ετελέσθη στον κυρίως ναό μας, η Ιερά Παράκλησις του Ζωοδότη Χριστού το απόγευμα στις 7.00 μ.μ. μαζί με τον Εσπερινό, για τους μαθητές μας που δίνουν τις εξετάσεις τους σε λίγο καιρό. Ο π. Χρυσόστομος Κοτσίδης έψαλε την ειδική αυτή Παράκληση με τους βοηθούς του στο αναλόγιο, και ο συνεφημέριος του και ιερέας λειτουργός μας, π. Χρυσόστομος Τελίδης διάβασε την ειδική ευχή στους μαθητές που έκλιναν το γόνυ στον σολέα του ναού, κατόπιν τους διάβασε και την επίκαιρη Εγκύκλιο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας, κ.κ. Βαρνάβα και τέλος μετέφερε τις ευχές της Ενορίας όλης για τα παιδιά που διαγωνίζονται, αλλά και τους μοίρασε από μια ευλογία που θα τους συντροφεύει κατά την διάρκεια των εξετάσεων τους, μια μικρή εικόνα της Αγίας Άννας μας με την Παναγία κόρη της στην αγκαλιά, λαδάκι από τα Άγια Λείψανα των Αγίων μας, του Ιωακείμ και της Άννας  που θησαυρίζονται στην εκκλησιά μας, και έναν όμορφο μικρό Σταυρό για να τον φορούν κατάστηθα όλο αυτό το διάστημα των μαθητικών αγώνων τους.

Η ευχή του Ζωοδότη Χριστού όμως, διαβάστηκε λίγο πριν το τέλος της, και στους μαθητές που ήρθαν και στην Αγρυπνία μας, που τελέσαμε για αυτούς την Παρασκευή 24/5 προς Σάββατο 25/5/2024 το βράδυ από τις 8.30 μ.μ. έως τις 12.30 π.μ. στο μικρό Παρεκκλήσι του Τιμίου Προδρόμου προς τιμήν του, και μάλιστα για την εορτή της γ' εύρεσης της τιμίας κεφαλής του, μαζί με τους συμπροσευχόμενους..."αγρυπνούντες" και..."επαγρυπνούντες" ενορίτες και προσκυνητές στον ναό μας.

Επόμενη φορά που θα διαβαστεί και πάλι η ίδια ευχή για τους μαθητές, σπουδαστές και φοιτητές μας που διαγωνίζονται θα είναι το Σάββατο το πρωΐ της 1ης Ιουνίου 2024, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας και του Αγιασμού που θα γίνει για την πρωτομηνιά και έτσι θα έχουν την ευκαιρία να πιούν ή και να πάρουν μαζί τους για ευλογία οι μαθητές της γειτονιάς μας, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας και της Ενορίας των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης.

Εμείς ευχόμαστε από καρδιάς καλή φώτιση και επιτυχία στις εξετάσεις σας και σας επαναλαμβάνουμε πως οι προσευχές, ή αγάπη και η έγνοια μας θα σας συντροφεύουν, όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας και της δοκιμασίας που βρίσκεται μπροστά σας.

Καλή δύναμη παιδιά...

καλή φώτιση στους αγώνες σας !!!

Δείτε εδώ... 

...τα στιγμιότυπα από την Ιερά Παράκληση μας, 

εχθές την Δευτέρα 27/5...





Εδώ δείτε 
στιγμιότυπα και από την Αγρυπνία μας,
 την Παρασκευή 24/5...








Έπεται τώρα, πρώτα ο Θεός!!! 
το Σάββατο το πρωΐ, 1/6 & η Θεία Λειτουργία για τα παιδιά της συνοικίας των Ανθοκήπων Ν. Ευκαρπίας... 
...& φυσικά οι δεδομένες ευχές και οι προσευχές μας για Καλή φώτιση και επιτυχία στις εξετάσεις τους !!!

TAG