Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΥΨΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ.

«Σώσον Κύριε τον λαόν Σου 
και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου...…»
...ακούστηκε πάλι και πάλι από το αναλόγιο του ολοκαίνουργιου Ιερού Ναού μας, όπου και εορτάσαμε για 1η φορά την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού, μετά πάσης λαμπρότητος και ευσεβείας, ενώ στο τέλος της Θείας Λειτουργίας έγινε και η Τελετή της Υψώσεως με την συμμετοχή των δυο ιερέων μας, των ιεροπαίδων αλλά και των ιεροψαλτών του Ναού. 
ον Σταυρό Σου προσκυνούμεν Δέποτα..."  έψαλλαν οι ιερείς μας προσκυνώντας τον Τίμιο Σταυρό στο κέντρο του Νοαύ και κατόπιν μοίρασαν ο ένας το αντίδωρο και ο άλλος τα σταυρολούλουλα που έφεραν οι πιστοί για να καθαγιαστούν και κατόπιν να δοθούν πίσω ευλογία για τα σπιτικά τους. 
Όμως τίποτε δεν θα μπορούσε να αποτυπώσει καλύτερα τον φετινό εορτασμό, από τις φωτογραφίες που με όση διακριτικότητα γινόταν τράβηξαν τα παιδιά της "Ιθάκης" μας, της Ενοριακής Νεανικής Εστίας των κατηχητικών Σχολείων μας, τα οποία ετοιμάζονται και αυτά, δειλά- δειλά, να ξεκινήσουν για την νέα κατηχητική χρονιά του 2020-2021, από το Σάββατο της 3ης Οκτωβρίου, ενώ αμέσως μετά το "Δι' ευχών..." αναχώρησαν οι δυο ιερείς μας για να τελέσουν τους Αγιασμούς στο 3ο Δημοτικό Σχολείο και στο 4ο Νηπιαγωγείο της γειτονιάς των Ανθοκήπων της νέας Ευκαρπίας, που ανήκουν στα γεωγραφικά όρια της Ενορίας μας.
Σας παραθέτουμε μέσω των κοινωνικών δικτύων που διαθέτει η Ενορία μας, όλο το φωτογραφικό υλικό του εορτασμού της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην γειτονιά των Ανθοκήπων και σας ευχόμαστε...
Χρόνια πολλά, καλά & ευλογημένα, ενώ στους Σταύρους και στις Σταυρούλες  που σήμερα γιορτάζουν, ο Σταυρός του Κυρίου μας, να είναι πάντα βοήθεια και προστασία στην ζωή τους!!! 

Χρόνια Πολλά!!!
TAG