Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ 14/9/2020, 11.00 π.μ. το 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ & 12.00 π.μ. ΤΟ 4ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΝΘΟΚΗΠΩΝ ΝΕΑΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ.

   
Με φωτογραφίες περσινές
ξεκινά η σχολική χρονιά 2020-2021.   
     Η Ενορία μας, των Αγίων Θεοπατόρων, Ιωακείμ και Άννης, Ανθοκήπων Νέας Ευκαρπίας, με ιδιαίτερη φροντίδα και αγάπη για τα παιδιά μας, τους μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ανθοκήπων Νέας Ευκαρπίας και του 4ου Νηπιαγωγείου μας, και σε απόλυτη και αγαστή συνεργασία και επικοινωνία με τους Διευθυντές και τους Δασκάλους τους, αλλά και με γνώμονα την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια των παιδιών μας από την άσχημη συνεχιζόμενη επιδημιολογική κατάσταση λόγω της μετάδοσης του κορωνοϊού,  συναποφασίσαμε οι Αγιασμοί στα σχολεία της περιοχής για την νέα Σχολική χρονιά 2020-2021 να τελεστούν ως εξής:
      Μετά την Θεία Λειτουργία της Δευτέρας 14ης Σεπτεμβρίου 2020 και την Τελετή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού εντός του ολοκαίνουργιου και υπέργειου Ιερού Ναού μας, οι ιερείς μας θα τελέσουν τον Αγιασμό πρώτα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο μας στις 11.00 π.μ. σε αντιπροσωπευτικό αριθμό μαθητών, πιθανότατα τις πρώτες τάξεις του, στον προαύλιο χώρο του και κατόπιν θα ευλογήσουν περνώντας από τάξη σε τάξη όλους τους μαθητές και τους δασκάλους για την αποφυγή του συγχρωτισμού και του συνωστισμού, ενώ αμέσως μετά θα αναχωρήσουν για να τελέσουν στις 12.00 π.μ. τον Αγιασμό και στο 4ο Νηπιαγωγείο της γειτονιάς των Ανθοκήπων μας και τους λιλιπούτειους μαθητές του.   
         Ευχόμαστε και προσευχόμαστε από καρδιάς σε όλους τους μαθητές των σχολειών της συνοικίας μας, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας, καλή και ευλογημένη νέα σχολική χρονιά. Ευχόμαστε και προσευχόμαστε με όλη μας την δύναμη, να είναι καλοφώτιστα, ευτυχισμένα και χαρούμενα όλα τα παιδιά της γειτονιάς μας κατά την καινούργια σχολική χρονιά, του 2020, που τελειώνει με άσχημα επιδημιολογικά αποτελέσματα, μάσκες και αποστάσεις, αλλά και ανησυχία και προβληματισμό από γονείς και παιδιά, όμως και του 2021, το οποίο έρχεται με ταχύτητα και που...πρώτα ο Θεός, ευχόμαστε και προσευχόμαστε, να βελτιωθεί η δύσκολη αυτή κατάσταση που επικρατεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και η καθημερινότητα των μαθητών μας να επανέλθει σε ρυθμούς πρό κορωνοϊού...γιατί όχι, και καλύτερους από εκείνους!!!
Καλή και λαμπρή σχολική χρονιά,
2020-2021
TAG