Η ΓΙΟΡΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ "ΙΘΑΚΗΣ" ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2019-2020.

Μια γιορτή που τα είχε όλα...

...& Θεία Λειτουργία με Αγιασμό για την νέα χρονιά...
...& κεράσματα & δώρα & τραγούδια & θεατρικά...
...& βίντεο με την προηγούμενη χρονιά 
(...έστω και στα μουγκά!!!)
...& παιχνίδι στην μεγάλη αυλή μας...
...τα πάντα όλα!!!

   Το Σάββατο της
19ης Οκτωβρίου 2019, από τις 10.00 το πρωΐ, η Ενοριακή Νεανική Εστία των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, η «Ιθάκη» μας, πραγματοποίησε την καθιερωμένη πια γιορτή έναρξης της νέας κατηχητικής χρονιάς 2019-2020.
    Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ειδική Θεία Λειτουργία για τα παιδιά του κατηχητικού μας, στον σολέα της κατακόμβης μας, καθώς τελέστηκε και ο καθιερωμένος Αγιασμός για την νέα και ευλογημένη κατηχητική χρονιά που ήδη διανύουμε. 
    Στην συνέχεια, μοιράστηκε το αντίδωρο, αλλά και πρωινό (κρουασάν και χυμός) για τα παιδιά, μα και ένα αναμνηστικό δώρο 
(μια όμορφη τσάντα ώμου με το λογότυπο της "Ιθάκης" μας) από τον ιερέα λειτουργό μας και υπεύθυνο της "Ιθάκης" της Ενορίας μας, αλλά και πρόεδρο της Νεανικής Εστίας της γειτονιάς των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας, 
π. Χρυσόστομο Τελίδη, και τότε τα κορίτσια της νεανικής  συντροφιάς μας, παρουσίασαν στα υπόλοιπα παιδιά, μα και τους γονείς που παρευρέθηκαν στην γιορτή μας,  ένα μικρό σκετς με πολλά νοήματα. 
    Επιπλέον, προβάλαμε και το βίντεο ανασκόπησης της περσινής κατηχητικής χρονιάς (με ένα κλικ στον σύνδεσμο μας, μπορείτε να το δείτε στο κανάλι μας στο YouTube) ενώ στο τέλος βγήκαμε όλοι έξω από την κατακόμβη και μαζί τραβήξαμε την φετινή αναμνηστική φωτογραφία μας για την έναρξη των κατηχητικών, στις σκάλες της ολοκαίνουργιας εκκλησιάς μας, ενώ στο προαύλιο της κατακόμβης μας, στην πλατεία των Αγίων Θεοπατόρων, του Ιωακείμ και της Άννας, παίξαμε με όλη μας την όρεξη και μέχρι τελικής πτώσης.
Κατηχητόπουλα, ιερέας, κατηχητές και κατηχήτριες, γονείς και συγγενείς,
...όλοι ευχαριστημένοι!!!
Καλή κατηχητική χρονιά 
2019-2020!!!
*...Παρακάτω βρίσκονται αρκετές από τις φωτογραφίες της γιορτής της νέας κατηχητικής χρονιάς. Δείτε τες...



2020 σου ερχόμαστε!!!
TAG