"ΔΕΙΠΝΟ ΑΓΑΠΗΣ" ΤΩΝ ΕΝΟΡΙΩΝ ΤΗΣ Ι.Μ.Ν & Στ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRAND RALACE.

Οι ιερείς και οι συνεργάτες από τα Συμβούλια των Ενοριών τους, της Ιεράς Μητροπόλεως μας, Νεαπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, 
χάρηκαν και διασκέδασαν με την καρδιά τους...
            Την Πέμπτη το βράδυ της 9ης Μαΐου 2019, μια εξαιρετική έμπνευση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Βαρνάβα, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Grand Palace με την παρουσία του πιο όμορφου κομματιού της έντονης ζωής της Ιεράς Μητροπόλεως μας,  των ανθρώπων που απαρτίζουν τα Συμβούλια και τους συνεργάτες λαϊκούς και κληρικούς των Ενοριών της.
     Ήταν πάνω από 650 άτομα από όλη τη Μητρόπολη που απόλαυσαν ένα πολύ όμορφο Δείπνο Αγάπης,  προσφορά του ξενοδοχείου και ιδιαίτερα της οικογένειας Δεδέογλου, καθώς και το πολύ όμορφο μουσικό πρόγραμμα που ετοίμασε η ορχήστρα της "Κατακόμβης", της Ενοριακής Νεανικής Εστίας του Ιερού Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου του Ευόσμου.
     Το Δείπνο τίμησε με την παρουσία του και ο Γενικός Διευθυντής του Ξενοδοχείου, κ. Παναγιώτης Ζελελίδης, αλλά και Τοπικοό, Δημοτικοί και Πολιτειακοί άρχοντες της Θεσσαλονίκης.
     Ακολούθησαν τα τραγούδια της πολυμελούς ορχήστρας του Ευαγγελισμού, που δεν άργησαν να μεταστρέψουν την διάθεση μας σε χαρά και διασκέδαση με χορό, καθώς η όμορφη αυτή βραδιά μας εξελίχθηκε σε ζωντανό ποντιακό γλέντι που συνοδεύτηκε με το εκλεκτό φαγητό και την περιποίηση του φιλόξενου ξενοδοχείου "Grand Palace".
     Στο τέλος, κληρώθηκαν τα ωραία και ακριβά δώρα της λαχειοφόρου αγοράς, τα έσοδα της οποίας προορίζονται και αυτά για το φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως.
    Ήταν κατά γενική ομολογία μια πολύ όμορφη και πετυχημένη βραδιά, την οποία στήριξαν με την παρουσία τους όλοι οι ιερείς της Μητροπόλεως, οδηγώντας τα βήματα των συνεργατών τους και σε αυτήν την δραστηριότητα της, που ευχόμαστε να γίνει θεσμός.
Χριστός Ανέστη...
...και του χρόνου!!!
TAG