ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ "ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ" ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ "ΙΘΑΚΗΣ" ΜΑΣ.

...Στις κλινικές που ήρθαμε,
 πέτρες να μην ραγίσουν,
νοσηλευτές και ασθενείς,
 αιώνια να ζήσουν.
Καλά Χριστούγεννα!!!
     Μετά την χριστουγεννιάτικη γιορτή της "Ιθάκης" μας, σειρά είχε, κατά την παράδοση της Ενοριακής Νεανικής Εστίας μας, η εξόρμηση μας παραμονές των Χριστουγέννων, σε κάποιο ίδρυμα της επιλογής μας, για να ψάλλουμε τα κάλαντα και να μοιράσουμε της ευχές της Ενορίας μας σε ανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας, ιδιαίτερα αυτές τις άγιες μέρες.
     Φέτος επιλέξαμε να επισκεφθούμε το Νοσοκομείο "Παπαγεωργίου", μιας και είναι μέσα στα γεωγραφικά όρια της περιοχής μας, της Νέας Ευκαρπίας, και εκεί με τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα μοιράσαμε στιγμές ξενοιασιάς σε νοσηλευτές, γιατρούς, διοικητικό προσωπικό, μα περισσότερο στους άρρωστους και ιδιαίτερα στα παιδιά και στους συνοδούς τους, που αυτές τις ημέρες μακριά από τη θαλπωρή του σπιτιού τους, θα γιορτάσουν την Γέννηση του Θεανθρώπου.
     Μαζευτήκαμε στην μικρή και υπόγεια προς το παρόν εκκλησιά μας, το Σάββατο της 23ης Δεκεμβρίου 2017 και μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας, γύρω στις 10 το πρωΐ, ξεκινήσαμε μαζί με τον ιερέα μας, τον π. Χρυσόστομο Τελίδη και γονείς με τα αυτοκίνητα τους, με κατεύθυνση το Νοσοκομείο "Παπαγεωργίου",  όπου, κατόπιν συνεννοήσεως, μας περίμενε ο εφημερεύων προϊστάμενος των κλινικών, ο κος Βασίλης, για να μας οδηγήσει από κλινική σε κλινική και να μας διευκολύνει σε αυτήν μας την δραστηριότητα. Ευχαριστούμε για την αγάπη και την υπομονή σας κ. Βασίλη...Και του χρόνου!!!   ................
TAG