Ο "ΦΩΤΙΣΜΟΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ & ΣΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΜΑΣ, ΤΟΥ Ι.Ν. ΑΓ. ΘΕΟΠΑΤΟΡΩΝ ΙΩΑΚΕΙΜ & ΑΝΝΗΣ...

 "Εν Ιορδάνη βαπτιζομένου σου Κύριε..."

Τελευταίες ημέρες πριν την Απόδοση της εορτής των Θεοφανείων, την Κυριακή φέτος, 14 Ιανουαρίου 2024, και ο ιερέας μας "φωτίζοντας"...σύμφωνα με την εκκλησιαστική και λαϊκή παράδοση, με τον Μεγάλο Αγιασμό όσα περισσότερα μπορούσε από τα σπίτια  στην Ενορία του, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας, περνώντας και έξω από το 3ο Δημοτικό της γειτονιάς μας, βλέποντας τους μαθητές του σε διάλειμμα και με την άδεια της διευθύντρια κας Αθανασίας Κυρέζη και των καλών δασκάλων του, 
"φώτισε" και τα τα παιδιά που υπήρχαν στο προαύλιο αλλά και αυτά που ήταν στις αίθουσες μέσα στο Σχολείο μας, καταλήγοντας στο γραφείο της διευθύντριας και μετά των δασκάλων.
Οι ευχές "παίρναν και έδιναν" από τον ιερέα μας, τον π. Χρυσόστομο Τελίδη, σε δασκάλους και παιδιά που και αυτοί με την σειρά τους αντεύχονταν για φωτισμό και καλή νέα χρονιά το 2024, όμορφες και γλυκιές στιγμές, γεγονός που αποθανατίστηκε...πάντα με την δέουσα προσοχή !!! και σας το παρουσιάζουμε μέσα από την ιστοσελίδα της Ενορίας μας.
Καλοφωτισμένα να 'ναι όλα τα παιδιά,
& όλοι οι μαθητές του κόσμου & οι δάσκαλοι τους!!!
Και του χρόνου!!!

*...επόμενο ραντεβού με δασκάλους και μαθητές...πρώτα και πάντα ο Θεός!!! στον ολοκαίνουργιο Ιερό Ναό  μας αυτήν την φορά, την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024 το πρωΐ, στον επίσημο καθιερωμένο εκκλησιασμό σύσσωμου του 3ου Δημοτικού Σχολείου και του 4ου Νηπιαγωγείου μας, για την μεγάλη σχολική εορτή των Τριών Ιεραρχών, τους προστάτες της Παιδείας και των Γραμμάτων. 

Σας περιμένουμε...

TAG