ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13/7/2021 & ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 7.00 μ.μ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΕΚΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...

 

ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΙΣ 
ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΠΑΤΟΡΕΣ ΙΩΑΚΕΙΜ & ΑΝΝΑ
 ΥΠΕΡ ΕΥΤΕΚΝΙΑΣ, ΕΥΤΟΚΙΑΣ & ΤΕΚΝΟΠΟΙΙΑΣ
...κάθε Τρίτη απόγευμα
***************
Είδησις:
Σήμερα το απόγευμα, Τρίτη 13/7/2021, συνεχίζουν να τελούνται κανονικά, στην επάνω ολοκαίνουργια εκκλησιά μας, οι Ιερές Παρακλήσεις προς τους Αγίους Θεοπάτορες, Ιωακείμ και Άννα, τους προστάτες των άτεκνων ζευγαριών, μετά από μια παύση αρκετών μηνών, αλλά και την διακοπή τους ξανά και ξανά μέσα στον τελευταίο ένα και περισσότερο χρόνο, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και της γενικής ασχήμιας που επικράτησε στην πατρίδα μας με τις απαγορεύσεις, τα πρόστιμα, τους περιορισμούς, την απαγόρευση της κυκλοφορίας και τόσα άλλα κακά που συνέβησαν. 
Σε πολύ λίγο καιρό οι Παρακλήσεις μας θα τελούνται
στο νέο όμορφο Παρεκκλήσι της εκκλησιάς μας,
αφιερωμένο στον Τίμιο Πρόδρομο και στην εορτή
της Συλλήψεως του από τον Ζαχαρία και την Ελισάβετ.
Περιμένουμε να αναλάβετε, όσοι το επιθυμείτε,
το κόστος για τις εικόνες του τέμπλου που βλέπετε
και τα ασημένια κανδήλια του, αλλά και τις τοιχογραφίες
όλου του μικρού Παρεκκλησίου, που ξεκινούν σε λίγο...
Έτσι αύριο 13/7/2021, αρχικά θα σημάνουν οι καμπάνες του ναού μας στις 7.00 μ.μ. οπότε και θα τελεστεί ο καθιερωμένος Εσπερινός και αμέσως μετά θα ξεκινήσει ο Παρακλητικός Κανόνας των Αγίων μας, ενώ στο τέλος του θα διαβαστεί από τους ιερείς μας και η ευχή της Αγίας Άννας μας, "δια την λύσιν εκ των δεσμών της ατεκνίας", σε όποια από τα ζευγάρια μας το επιθυμούν στο μικρό και ολοκαίνουργιο Προσκυνητάρι της Τρίχρονης Παναγίας μας, που βρίσκεται υπερυψωμένο αριστερά μπαίνοντας στον κυρίως Ναό μας, στο οποίο θα τεθούν και πάλι σε προσκύνηση τα Ιερά Λείψανα  του Ιωακείμ και της Άννας, τα οποία και θησαυρίζονται στον Ιερό Ναό μας, όπως και κάθε Τρίτη στις Παρακλήσεις μας,  αλλά και κάθε Κυριακή καθ' όλην την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας.
Οι Ιερές αυτές Παρακλήσεις μας θα συνεχιστούν...πρώτα και πάντα ο Θεός, καθ 'ολην την διάρκεια του καλοκαιριού, με μόνη εξαίρεση την περίοδο του Δωδεκαπενταυγούστου, οπότε και θα ψάλλεται στην εκκλησιά μας, η Μικρή και η Μεγάλη Παράκλησις στην Παναγία μας εναλλάξ, ενώ θα ξεκινήσουν και πάλι αμέσως μετά, χωρίς σταματημό καθ' όλην την διάρκεια του έτους,   κάθε Τρίτη μαζί με τον Εσπερινό, όπου θα μας δίδεται η ευκαιρία να συμπροσευχόμαστε μαζί με τα νέα ζευγάρια μας, που αγωνίζονται να τεκνοποιήσουν και δυσκολεύονται, έτσι ώστε να εισακουστούν γρήγορα οι ικεσίες και οι προσευχές μας προς τους Αγίους Θεοπάτορες, τον Ιωακείμ και την Άννα, αλλά και την Παναγία κόρη τους, τους πρεσβευτές και προστάτες τους, προς τον Εγγονό τους Χριστό, για να τους χαρίσει το Θείο Δώρο της τεκνογονίας. 
Ευχόμαστε ένα καλό, όμορφο...και υγιές καλοκαίρι σε όλους αναγνώστες μας!!! 
Σας περιμένουμε αυτήν την Τρίτη...αλλά και κάθε Τρίτη, με ανυπομονησία !!!
TAG