ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΝΟΣ ΑΜΑΞΙΔΙΟΥ ΑΜΕΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ "ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ".

 Καλοτάξιδο!!!

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, δώρισε η Ενορία μας, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, στους Ανθόκηπους της Νέας Ευκαρπίας, σήμερα Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021, στον Σύλλογο γονέων, κηδεμόνων, φίλων και ατόμων με ειδικές ανάγκες "Μέριμνα ζωής",

που εδρεύει στην Δυτική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Δημοτική κοινότητα Σταυρούπολης του Δήμου Παύλου Μελά, ένα αυτόνομο ηλεκτροκίνητο καροτσάκι για άτομα ΑμεΑ, ευγενική χορηγία μιας οικογένειας της περιοχής μας και ενορίτες μας, που δεν θέλησαν να δημοσιευτεί το όνομα τους.

Για την δωρεά του αμαξιδίου από τον Ιερό Ναό μας,
στάθηκε αιτία η ευαισθησία μας όλα αυτά τα χρόνια για τα άτομα ΑμεΑ, εξ' ού και όλες οι εγκαταστάσεις εύκολης πρόσβασης τους στην κατασκευή του ολοκαίνουργιου Ιερού Ναού μας, που ακόμα είναι στην φάση αποπεράτωσης του.
Αφορμή δε, ήταν η δημοσίευση για την προσπάθεια Ανακύκλωσης του 3ου Δημοτικού Σχολείου μας, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας, με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν στην αγορά τέτοιου αμαξιδίου.
Σημαντική ήταν και η βοήθεια του Δήμου Παύλου Μελά και του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Αθλητισμού, Δράσεων Εθελοντισμού και Πολιτικής Προστασίας, κ. Σάκη Λαζαρίδη, ο οποίος μας έφερε σε επαφή με τον Σύλλογο.
Τ
ο ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο παρέλαβαν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου από τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού, Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Τελίδη, που ευλόγησε τις προσπάθειες του Συλλόγου, τον Πρόεδρο και τα μέλη του, το 3ο Δημοτικό Σχολείο της γειτονιάς μας και τον Δήμο μας, του Παύλου Μελά, είπε πως θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της "Μέριμνας ζωής", και ευχήθηκε σε όλους...
...Καλό Τριώδιο!!!
TAG