ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΙΘΑΚΗ" ΜΑΣ... ΣΑΒΒΑΤΟ 21, ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ...


1. ΚΑΛΑΝΤΑ
...έξω από το παρεκκλήσι του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου,
με τα παιδιά της "Ιθάκης" μας, πέρυσι λίγο πριν τα
Χριστούγεννα, όπου τα..."είπαμε" σ' όλους!!!!
Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 10:30 π.μ. θα μαζευτούμε στην κατακόμβη των Αγίων Θεοπατόρων μας αγόρια-κορίτσια για να ξεκινήσουμε με προορισμό το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου ώστε να δώσουμε χαρά και ευχές τραγουδώντας τα κάλαντα στους ανθρώπους που ασθενούν και δεν θα μπορούν και φέτος να είναι με την οικογένεια τους τα Χριστούγεννα.
Προφανώς, δεν θα γίνουν τα μαθήματα, άλλωστε αυτό είναι ένα πολύ όμορφο και πρακτικότατο μάθημα σε όλους μας.
Παρακαλούμε τους γονείς να έρθουν με τα αυτοκίνητά τους ώστε με αυτά να κατευθυνθούμε προς το νοσοκομείο.

2. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ
...κάνουμε και πρόβες για την χριστουγεννιάτικη γιορτή μας...
...τι άιντε-άιντε είμαστε;;;
Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. - δηλαδή αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία - θα κατέβουμε όλοι κάτω στην κατακόμβη των Αγίων μας και τα παιδιά μας θα πάρουν πρώτα ένα πρωινό κέρασμα στο αρχονταρίκι της πρώην εκκλησιάς μας για να καρδαμώσουν κι έπειτα θα ξεκινήσουμε την Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας. 
Στο τέλος θα βγάλουμε μία αναμνηστική φωτογραφία καθώς θα ευχηθούμε μεταξύ μας και για όλους...
...«Καλά Χριστούγεννα».
................................................................................................................................................................
*και ένα σχόλιο από τον ιερέα μας, 
προς τους γονείς, φίλους, συγγενείς...προς όλους τους ενορίτες μας...
Δείτε το...
...είναι από την χριστουγεννιάτικη
γιορτή μας πέρυσι.
Όλοι ανεξαιρέτως πρέπει, αμέσως μετά το "Δι' ευχών..." και μόλις πάρουμε το αντίδωρο από το χέρι του ιερέως, και πιούμε και τον Αγιασμό που βρίσκεται στον Νάρθηκα της εκκλησιάς μας, να είμαστε εκεί μαζί με την νεότητα της Ενορίας μας, να κατεβούμε στην κατακόμβη των κατηχητόπουλων της "Ιθάκης" μας, της Ενοριακής Νεανικής Εστίας του Ιερού Ναού μας, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας και να καμαρώσουμε τα παιδιά μας, τα αγόρια και τα κορίτσια μας, που ετοίμασαν και φέτος με χαρά για εμάς μια όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή που θα τα έχει όλα.
Να μην λείψει κανείς 
από την χαρά των παιδιών του!!!

TAG