ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Ελάτε μαζί μας...
ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ
Το πρόγραμμα μας...
1η ημέρα 
Σάββατο 18/05/2019 
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ (420 χιλ.)
Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος σπυρίδωνας κέρκυραΑναχώρηση στις 06:00 το πρωί από την μεγάλη πλατεία του Ιερού Ναού μας, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας, στην Δυτική Θεσσαλονίκη, με προορισμό την "ανοιξιάτικη" Κέρκυρα. 
Άφιξη στην Ηγουμενίτσα, επιβίβαση στο πλοίο κατά τις 12:00 το μεσημέρι και απόπλους για το πανέμορφο νησί των Φαιάκων (η διαδρομή με το ferry boat είναι περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά)
Αναχώρηση αμέσως για προσκύνημα στην Ιερά Μονή Παντοκράτορος, βορειοδυτικά στης Κέρκυρας, και στο χωριό  Άγιος Αθανάσιος.
Συνεχίζουμε με προορισμό τους καταγάλανους κόλπους της Παλαιοκαστρίτσας. Εκεί θα δούμε το μοναστήρι της Παναγίας, κτισμένο το 13ο αιώνα στην κορυφή του βράχου. 
Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια μας και ελεύθερος χρόνος. 
Διανυκτέρευση στην Κέρκυρα και στην περιοχή "Κανόνι", στο 3*** ξενοδοχείο "HELLINIS HOTEL" πορούμε, προαιρετικά, να επισκεφθούμε το γραφικό Ποντικονήσι  που βρίσκεται μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο μας)
2η ημέρα 
Κυριακή 19/05/2019 
ΚΕΡΚΥΡΑ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ–ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (420 χιλ.)
Σχετική εικόναΚυριακάτικος εκκλησιασμός όλων μας στην Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος του Θαυματουργού (πολιούχου της Κέρκυρας) και προσκύνηση του Ιερού Λειψάνου του. 
Προσκύνημα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Παναγίας της Σπηλιώτισσας, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, όπου φυλάσσεται το Ιερό σκήνωμα της Αγίας Θεοδώρας της Αυγούστας.
Ελεύθερος χρόνος στην πανέμορφη πόλη της Κέρκυρας, στα γραφικά μαγαζιά της, στην πλατεία "λιστόν", στα στενά καντούνια της.... 
Στη συνέχεια επιβίβαση στο καράβι μας κατά τις 14:00 και αναχώρηση για την Ηγουμενίτσα. 
Καθ' οδόν για Θεσσαλονίκη, θα σταματήσουμε στο γραφικό Μέτσοβο για ξεκούραση και αναψυχή. 
Το βράδυ, άφιξη στην Θεσσαλονίκη και στον Ιερό Ναό μας.


ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 95 € το άτομο 
(διαφορά μονόκλινου : 10 €)

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
* Όλες τις μετακινήσεις μας, σύμφωνα με το πρόγραμμα, με πολυτελές λεωφορείο του τουριστικού γραφείου που θα μας εξυπηρετήσει.
* Την διανυκτέρευση στο 3*** ξενοδοχείο "HELLINIS HOTEL", με πρωινό, στη περιοχή "Κανόνι".
* Εισιτήρια πλοίων, ατόμων και λεωφορείου, Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα.
* Τον φόρο διανυκτέρευσης στο ξενοδοχείο.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
* Επιπλέον γεύματα, ποτά, εισόδους μουσείων, φιλοδωρήματα και οτιδήποτε δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα, ή αναφέρεται ως προαιρετικό.


ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ 
ΚΑΛΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ!!!
TAG