ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ "ΕΝΟΡΙΑΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 2016".

Πρωταθλητές και φέτος!!!
     Οι Πρωταθλητές "Θεοπάτορες" θα πάμε στην Τελετή Λήξης του Πρωταθλήματος "Ενοριακά Νεανικά Παιχνίδια 2016" την Κυριακή 15/5/2016 στις 6.00 μ.μ στο κλειστό Γυμναστήριο Ε.Α.Κ Αμπελοκήπων (εκεί που έγινε και πέρυσι) για να παραλάβουμε από τα χέρια του Επισκόπου μας, Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, την χρυσή κούπα του νικητή στην κατηγορία του Λυκείου.
     Η ποδοσφαιρική ομάδα μας, οι "Θεοπάτορες" ανακηρύχθηκαν και φέτος Πρωταθλητές, ως η καλύτερη ομάδα μέσα στις 26 ποδοσφαιρικές ομάδες των Ενοριών που έλαβαν μέρος στο Μητροπολιτικό Πρωτάθλημα και έτσι το νέο χρυσό κύπελλο μας του 2016 στην κατηγορία του Λυκείου, μαζί με το επίσης
 χρυσό από πέρυσι, του 2015 στην κατηγορία του Γυμνασίου, αλλά και το αργυρό του 2014, θα στολίζουν προσωρινά το Αρχονταρίκι του Ιερού Ναού μας, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας, μέχρι να φτιάξουμε ειδική προθήκη στις νέες αίθουσες μας, που θα μπορεί να χωράει όλες τις διακρίσεις και τα τρόπαια μας, μαζί με αυτά που έχουμε αποκομίσει από τους αγώνες μας στην ρομποτική και τους άλλους Πρωταθλητές μας τους "Ρομποπάτορες".
Και έπεται συνέχεια...
Χριστός Ανέστη.
*μέσα από την ιστοσελίδα των παιδιών της Ενοριακής Νεανικής Εστίας μας(www.enetheopatoron,blogspot.gr) και την ιστοσελίδα του Ναού μας (www.intheopatoron.blogspot.gr), μπορείτε να δείτε όλα τα άρθρα μας, πολλές φωτογραφίες και βίντεο από τις οκτώ αγωνιστικές του Πρωταθλήματος, ενώ μέσα στις σελίδες μας στο facebook ("Ι.Ν Αγ. Θεοπατόρων""Θεοπάτορες","Ρομποπάτορες", & "Νεανική Εστία Ιθάκη"), αλλά και στο Twitter και στο κανάλι μας στο Youtube, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε όλη την πορεία των ποδοσφαιριστών και της ομάδας μας. τους "Θεοπάτορες" μας, από τον Μάρτιο που ξεκίνησε το Πρωτάθλημα μέχρι και σήμερα, αλλά και την προσπάθεια που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν γενικά τα κατηχητικά μας για να έχουν την νεολαία κοντά τους. 
(κάντε κλικ στους παραπάνω συνδέσμους μας και μπείτε σε όποιον λογαριασμό μας θέλετε)
TAG