Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ.

     
Είχαμε μουσαφιριά στον ναό μας...
     Την Πέμπτη 13η Αυγούστου 2015, τελευταία μέρα των Παρακλήσεων στον Ιερό Ναό μας, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας, έψαλλαν τον Μεγάλο Παρακλητικό Κανόνα δύο μεγάλοι δάσκαλοι της βυζαντινής Μουσικής, δύο καλλικέλαδοι πρωτοψάλτες στην Ιερά Μητρόπολη μας, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, αλλά και δύο πολύ καλοί φίλοι της εκκλησίας μας, ο π. Παύλος Ιωσηφίδης με τον κο Πάρη Γκούνα.
     Στο τέλος της Παρακλήσεως κατέβηκαν από το αναλόγιο και στον σολέα της μικρής κατακόμβης του ναού μας, που τώρα χτίζεται για να στεγάσει τα όνειρα και τις ελπίδες μας, μπροστά στην ανθοστόλιστη και ολοφώτιστη από τις λαμπάδες εικόνα, έψαλλαν και προσκύνησαν την Παναγία Θεοτόκο, την κόρη των Αγίων μας, του Ιωακείμ και της Άννας, την μητέρα του Χριστού μας και Εγγονού τους, αλλά και μάνα του καθενός από εμάς και του κόσμου όλου.
     Έτσι με αυτήν την όμορφη ανάμνηση του ακούσματος στα αυτιά μας, του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος της Θεοτόκου από τον π. Παύλο και τον κο Πάρη, την οποία και αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός της ιστοσελίδας μας και με χαρά σας την προβάλει στο σημερινό άρθρο της, τελείωσαν οι Παρακλήσεις μας και με ανυπομονησία περιμένουμε πια την ημέρα της μεγάλης Θεομητορικής εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. 
Καλή Παναγιά!!!
Η Μεγάλη Παράκλησις στον ναό μας 
Πέμπτη 13/8/2015
(ψάλλουν: ο π. Παύλος Ιωσηφίδης & ο κος Πάρης Γκούνας)
βίντεο 1ο
"Απόστολοι εκ περάτων...
"(ψάλλουν ο π. Παύλος Ιωσηφίδης & ο κος Πάρης Γκούνας)
TAG