ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

Μικρό πανηγύρι στο παρεκκλήσι της Ενορίας μας,
που εορτάζει στα "Εννιάμερα της Παναγίας".

     Τελέσαμε και φέτος τον εορτασμό για τα "Εννιάμερα της Παναγίας",στο μικρό παρεκκλήσι που έχει στην αυλή του σπιτιού του, η οικογένεια Σαμπάνη με κάθε τιμή και ευλάβεια.
     Στις 7.30 το απόγευμα ξεκίνησε ο Μεγάλος Εσπερινός και ακολούθησε η Αρτοκλασία,ενώ στο τέλος της Ακολουθίας μετά το "Δι'ευχών" ο ιερέας μας,πατήρ Χρυσόστομος, ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλους τους πανηγυριστές και τους μοίρασε τον ευλογημένο άρτο.
       Ιδιαίτερα στην οικογένεια Σαμπάνη,που ήταν και υπεύθυνη για την διοργάνωση του Πανηγυριού και των εορταστικών εκδηλώσεων που θα ακολουθούσαν μετά τον Πανηγυρικό Εσπερινό,ευχήθηκε ο ιερέας μας κάθε ευτυχία, υγεία και μακροημέρευση,ενώ κάλεσε τον κύριο Χρήστο Σαμπάνη και την οικογένεια του,να έρχονται συχνότερα στην νεοαναγερθείσα εκκλησία μας, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης,στο πατρικό της σπίτι,αφού είναι οι γονείς της Παναγιάς μας,που τόσο αγαπούν και ευλαβούνται και να βοηθούν στις δραστηριότητες της Ενορίας, τόσο στις λατρευτικές όσο και στις κοινωνικές, αλλά και στις εργασίες ανέγερσης του ναού μας,που δεν θα σταματήσουν όσο οι Ενορίτες μας θα βοηθούν και θα δείχνουν την αγάπη τους στους προστάτες Αγίους τους, τον Ιωακείμ και την Άννα.
Η Παναγιά να μας ευλογεί,
και να μας προστατεύει όλους!!!

Στόλισαν όμορφα το σπίτι
και το εκκλησάκι τους και μας περίμεναν.
Το παρεκκλήσι της Παναγίας
που στολίζει την αυλή του σπιτιού του κου Σαμπάνη.


Σύσσωμη η οικογένεια και όλοι οι γείτονες ήταν παρόντες
για το πανηγυράκι της Παναγιάς μας. 

Ο ιερέας της Ενορίας των Αγίων Θεοπατόρων,
π.Χρυσόστομος, ευλόγησε την πανήγυρη.
Αποθανατίσαμε μιά στιγμή της πανήγυρις και με αγάπη σας την προβάλλουμε κάνοντας σας μέτοχους της ζωής μας στην Ενορία των Αγίων Θεοπατόρων. Χαρείτε την μαζί μας!!!


TAG