Εκκλησιασμός του 3ου δημοτικού σχολείου Ανθοκήπων Ευκαρπίας

          Τα παιδιά, ζέσταναν πάλι τις καρδιές μας !!!

Εν' όψη της εορτής του Αγίου Νικολάου, στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, πραγματοποιήθηκε εκκλησιασμός από τις μικρές τάξεις του 3ο Δημοτικό σχολείο των Ανθοκήπων.
Κατόπιν συνεννοήσεως με την διευθύντρια του σχολείου μας, κας Μπαζιάκου Μαρίας και της δασκάλας των παιδιών μας και κατηχήτριας στον ναό μας, κας Σοφίας Νικολαΐδου, τα παιδιά άρχισαν να έρχονται στην εκκλησία γύρω στις 8.45π.μ την ώρα ακριβώς που ο ιερέας εκφωνούσε το "Ευλογημένη η Βασιλεία" και ξεκινούσε η Θεία Λειτουργία.
Τα 60 παιδιά των μικρών τάξεων του 3ου δημοτικού σχολείου των Ανθοκήπων γέμισαν τον Ιερό Ναό, που προσεκτικά είχαν προετοιμάσει και θερμάνει για τα παιδιά οι επίτροποι του ναού, ενώ έψαξε και κήρυξε τον Θείο λόγο ο π. Παύλος Ιωσηφίδης, γνωστός αγιορείτης πατέρας της αγιαννανίτικης Αδελφότητος των Θωμάδων του Αγίου Όρους.
Με περισσή ευλάβεια και τάξη, κατόπιν και των υποδείξεων των δασκάλων τους, σχεδόν όλα τα παιδιά προσήλθαν στην Θεία Κοινωνία μεταλαμβάνοντας το Σώμα και Αίμα του Χριστού μας.
Ο ιερέας π. Χρυσόστομος Τελίδης μοίρασε το αντίδωρο, και αποχαιρέτησε τα παιδιά, ευχόμενος" Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα "
Τα παιδιά πήραν την ευχή του και βιαστικά έφυγαν για το σχολείο τους όπου τα περίμενε άλλη μία μέρα χαράς και εκμάθησης.
Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, στους εορτάζοντες, στον Νίκο και στην Νικολέτα!!!

TAG